Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Biti telohranitelj nije samo crveni tepih sa slavnim ličnostima. To je puno znoja, truda i odricanja. Biti telohranitelj znači živeti tuđi život i biti spreman da daš svoj.

o nama


 Srpska Asocijacija Telohranitelja je udruženje telohranitelja bazirano na iskustvu sertifikovanih Oficira bliske zaštite sa srpskim i internacionalnim licencama. 2011 godine ispunivši sve uslove, asocijacija je postala punopravni član International Close Protection Training Association - IACPO-ICPTA, svetskog udruženja telohranitelja sa preko četrdeset zemalja članica.

Postavši član IACPO-ICPTA , asocijacija je stekla pravo organizovanja i sprovođenja obuke za Oficire bliske zaštite. Obuka se sprovodi prema programu najvišeg svetskog standarda uspostavljenog na globalnom nivou. Svi polaznici koji prođu program obuke postaju članovi udruženja telohranitelja Srbije i dobijaju internacionalnu licencu.

Srpska Asocijacija Telohranitelja okuplja ljude sa ciljem promocije, popularizacije i rušenja "taboo-a" vezanih za profesiju telohranitelja. Biti telohranitelj nije samo crveni tepih sa slavnim ličnostima. To je puno znoja, truda i odricanja. Biti telohranitelj znači živeti tuđi život i biti spreman da daš svoj. Veliki profesionalci još većeg srca, spremni smo da ponudimo iskustvo, znanje i savete svima koji su simpatizeri ili deo ovog posla.

Pozivamo Vas da postanete član velike svetske porodice. Otvoreni smo za sve vidove saradnje.